Carnaval 2024 Puerto de la Cruz

Carnaval 2024 Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz onthult poster Carnaval 2024

“Eurostar”. Dit is het aantrekkelijke en baanbrekende ontwerp van de poster die het Internationale Carnaval van Puerto de la Cruz 2024 aankondigt, die de handtekening draagt van de Puerto de la Cruz artiest Seyo García en die officieel werd gepresenteerd tijdens het gala voor de verkiezing van de Koning van het Zomercarnaval van de Canarische eilanden.

Met Eurovisie als vaandel worden de festiviteiten gepresenteerd met een beeld dat ook een nachtelijke mantel is vol stralende Europese sterren, die nacht die zoveel carnavalsgangers vertegenwoordigt die de straat op gaan om de muzikaliteit te vieren die de ware essentie van carnaval vertegenwoordigt, een festival dat de toeristische stad overspoelt met kleur en gevoelens op een vergelijkbare manier als het Eurovisie Songfestival, waarmee de thematische vereniging van deze twee feesten wordt herdacht in een werk dat even magisch als helder is.

Seyo García, ontwerper poster Carnaval 2024

Seyo García, geboren 33 jaar geleden, is een getalenteerde kunstenaar afkomstig uit Puerto de la Cruz. Hij koesterde al op jonge leeftijd een passie voor cultuur en grafische kunst, wat hem ertoe bracht om te gaan studeren aan de Fernando Estévez School of Art and Design in de hoofdstad van het eiland.

Klik op de foto voor een grotere versie

In 2015 maakte Seyo García al naam door zijn opvallende ontwerp voor de poster van het carnaval in Puerto de la Cruz, getiteld “¿A quién le importa, es Carnaval”. Dit kunstwerk, geïnspireerd op de jaren 80, wist de aandacht te trekken van het publiek en liet zien dat García een ware talentvolle grafische kunstenaar is.

Bijna tien jaar later presenteert Seyo García opnieuw een verbluffend ontwerp voor het Internationale Carnaval van Puerto de la Cruz in 2024. Met zijn meest recente voorstel weet hij een moderne, fantasierijke en verlichte sfeer te creëren, doorspekt met elementen die doen denken aan het Eurovisie Songfestival. Deze nieuwe creatie zal zeker zowel carnavalsgangers als fans van het evenement in vervoering brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…