Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bierfestival en Diversaldo in La Orotava

zaterdag 8 oktober 2022 17u00 tot zondag 9 oktober 2022 23u59

Bierfestival en Diversaldo in La Orotava - twee pinten

Het Bierfestival en DiverSaldo in La Orotava

Zaterdag 8 oktober vanaf 17u00 en zondag 9 oktober 01u00, vindt het Bierfestival van La Orotava plaats, dat zijn vierde editie viert.

Het Bierfestival van La Orotava is een gastronomisch evenement in het teken van bier dat uitgegroeid is tot een verplichte afspraak…

Dit jaar zullen verschillende ambachtelijke bierbrouwerijen en horecagelegenheden met een gevarieerd gastronomisch aanbod aanwezig zijn. Daarnaast kunt u op zaterdagavond genieten van het optreden van DK’s Bobby BoB en Renzzo El Selector, en op zondag, als afsluiting, van de groep Agua del Chorro.

Diversaldo, een echte koopjesbeurs

Op zondag van 10u00 tot 20u00, kan men opnieuw genieten van de grote handelsbeurs van Noord-Tenerife, die plezier combineert met de verkoop van producten tegen lage prijzen. DiverSaldo vindt plaats in de binnenstad tussen de straten Puente Escultor Estévez, El Calvario, Avenida de Canarias, San Agustín en Plaza de la Constitución. De meer dan 60 deelnemende plaatselijke bedrijven zullen hier hun stands en beste koopwaren aanprijzen.

U kunt er onder meer sportartikelen, bazaars, sieraden, cosmetica, elektronica, esthetica, computers, speelgoed, ambachten, gebak, textiel, schoeisel, visserij artikelen, typische kostuums, hardware, accessoires, horloges, inrichting, decoratie, kindermode en tweedehands voorwerpen kopen, evenals makelaars, opticiens, kantoorboekhandels, kappers, gezondheidswinkels en tweedehands voertuigen. Bovendien kunnen de winkels in het shoppingcenter La Villa die hun deuren willen openen dit doen tijdens dezelfde uren.

De hele dag door zijn er verschillende kinderactiviteiten voor het hele gezin op de Calle San Agustín (aan de kant van het plein), terwijl er op het einde een modeshow is aan de kerk van San Agustín, met vertegenwoordiging van de modebedrijven die deelnemen aan DiverSaldo.

La Orotava een pionier

Deze handelsbeurs van La Orotava begon in 2005 en was een pionier op Tenerife. Het initiatief heeft tot doel de lokale handel te bevorderen door de handelaren van de gemeente de mogelijkheid te bieden artikelen van buiten het seizoen te verkopen en voorraden van voorgaande jaren te liquideren.

DiverSaldo is een activiteit die de economische activiteit in het algemeen stimuleert, aangezien ook andere etablissementen, zoals restaurants, bars en cafetaria’s, van dit evenement profiteren.

La Orotava,Spanje+ Google Maps