Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Black Sound Costa Adeje – UITGESTELD

vrijdag 23 september 2022 21u00 tot zaterdag 24 september 2022 23u59

Black Sound Costa Adeje 2022

Black Sound Costa Adeje

=> Wegens het komende slechte weer, wordt dit event uitgesteld… <=

𝗔𝗟𝗟𝗘 𝗔𝗖𝗧𝗜𝗩𝗜𝗧𝗘𝗜𝗧𝗘𝗡 𝗜𝗡 𝗧𝗘𝗡𝗘𝗥𝗜𝗙𝗘 𝗔𝗙𝗚𝗘𝗟𝗔𝗦𝗧
Wegens het te verwachten slechte weer worden alle activiteiten afgelast 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟬𝟬𝘂𝟬𝟬 𝘁/𝗺 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 (kan wijzigen). Het noodplan wordt geactiveerd als preventieve maatregel en na de waarschuwing van de afkondiging van maximale alertheid voor regen, wind en storm met risico op overstromingen, afgegeven door het Directoraat Veiligheid en Noodgevallen van de regering van de Canarische Eilanden.

Black Sound Costa Adeje keert in september terug met twee programma-avonden die opnieuw uitstekende stemmen naar het zuiden van het eiland zullen brengen, onder meer met medewerking van T Jae, Annette Bowen, Za-Za en Génesis de Jesús.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september zal de Plaza Salytien, Costa Adeje het toneel zijn van de beste stemmen “Black Sound”.

Na de eerste twee edities hervat Black Sound Costa Adeje zijn activiteit, voornamelijk met vertegenwoordigers van het genre uit het Europese continent, aangezien het Verenigd Koninkrijk een van de belangrijkste strategische punten is waar deze sound wereldwijd wortel ontstaan is.

Vanaf dit punt in Europa sluiten de belangrijkste stemmen van de huidige editie van het festival zich aan.

T Jae

In de loop der jaren heeft T Jae zich gevestigd als een van de meest vertrouwde en gevraagde soul- en gospelzangeressen van het Verenigd Koninkrijk.

Zijn eerlijke, zijdeachtige, soulvolle en rijk getextureerde vocale toon vervoert luisteraars en verrast altijd. Dit heeft hem tot een veelgevraagd vocalist en zangtechnicus gemaakt.

Annette Bowen

Annette Bowen, vanaf zeer jonge leeftijd lid van het London Community Gospel Choir, is begiftigd met een bijzonder charisma, een aparte stem en een onvergelijkbare vocale kwaliteit. Gedurende haar hele carrière is ze door meer dan één criticus vergeleken met de legendarische Aretha Franklin.

Nummers als ‘Summertime’, ‘Say en Little Prayer’, ‘Ain’t Nobody’, ‘Amazing Grace’, ‘Let it be’, ‘Going up Yonder’, ‘Ain’t No Mountain High Enough’, en ‘Just Can’t Give Up Now’…zullen deel uitmaken van het concertrepertoire.

Za-Za

Za-Za, bekend als presentatrice, voice-over artiest en drietalig vocalist (Frans, Spaans en Engels), heeft een rijke ervaring op het podium, het scherm en de radio in met optredend over de hele wereld voor een internationaal publiek.

Génesis de Jesús

Génesis de Jesús, van Dominicaanse afkomst, is geboren en getogen in Madrid en begon op jonge leeftijd met zingen in eigen buurtkerk.

In de loop der jaren aangesloten bij het prestigieuze gospelkoor Coro Góspel de Madrid, dat geleid wordt door de Noord-Amerikaanse Nancy Roncesvalles, en nam deel aan talloze concerten, festivals en begeleidde grote gospelartiesten.

Paseo Tabaiba
Adeje,Santa Cruz de Tenerife38660Spanje
+ Google Maps