Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Fashion Beach Costa Adeje

vrijdag 15 oktober 2021 tot zaterdag 16 oktober 2021

Fashion Beach Costa Adeje 2021

Fashion Beach Costa Adeje 2021

Gemeente Adeje presenteert de IVde editie van Fashion Beach Costa Adeje, Tenerife.

Het evenement wordt gehouden op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober in Zuid-Tenerife, na een onderbreking van een jaar in verband met COVID-19 en als onderdeel van de tweede editie van de Tenerife Fashion Week.

Fashion Beach Costa Adeje is de voorloper van de belangrijkste modebeurs van het eiland. De creaties van de in badmode gespecialiseerde bedrijven worden in het zuiden voorgesteld en de trends van de sector worden aangekondigd. Tevens is het ook een toeristische promotie van Tenerife en van Adeje in het bijzonder, onder het motto “mode en klimaat”.

Voor José Miguel Rodríguez Fraga, burgemeester van Adeje, is het evenement “een nieuw teken van het herstel na de pandemie. Deze manifestaties moeten opnieuw worden georganiseerd om de hele economische sector, in dit geval de met het toerisme verbonden modesector, nieuw leven in te blazen.”

Inkomsten toegangsprijs voor slachtoffers La Palma

Eén van de nieuwigheden van deze editie, naast de grote catwalk en het 1ste Mode Forum van Tenerife Fashion Beach, is dat er dit jaar entreegeld wordt gevraagd ten voordele van de slachtoffers van de uitbarsting van de vulkaan op La Palma. Geïnteresseerden zullen hun pas tegen een symbolische prijs kunnen kopen via een online verkoopplatform.

Dit evenement wordt voor de vierde keer georganiseerd door het internationale topmodel en TVE-presentatrice Nieves Álvarez, die opnieuw de presentatie op zich zal nemen van deze catwalk die, op de drempel van de winter, een modeshow van zwemkleding in de open lucht en met een unieke zonsondergang als decor mogelijk maakt.

15 Canarische bedrijven doen mee

Tenerife Fashion Beach Costa Adeje zal worden bijgewoond door ongeveer 15 Canarische bedrijven die hun nieuwe collecties voor het strand en aan het zwembad zullen presenteren.

Merken die verbonden zijn aan Tenerife Moda, evenals gasten van de programma’s Gran Canaria Moda Cálida, Isla Bonita en Lanzarote Moda, zullen een prominente rol spelen op de grote catwalk in openlucht die op 15 oktober zal worden gehouden op Playa del Duque Norte in Costa Adeje.

Op 16 oktober zal het 1ste Mode Forum van Tenerife Fashion Beach plaatsvinden, waar deskundigen en vakmensen uit de modesector van Costa Adeje aan deelnemen. Met een debat gewijd aan opleiding, de toekomst van de sector en onderdeel van de Week van de Mode van Tenerife.