Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

La Noche en Blanco (LNB)

zaterdag 26 november 2022 Gehele dag

La Noche en Blanco LNB

La Noche en Blanco (LNB) – La Laguna

La Noche en Blanco (LNB) keert terug naar La Laguna op zaterdag 26 november 2022.

Deze editie van La Noche en Blanco wordt na twee jaar pandemie nu op één dag gehouden. Vorig jaar werd dit evenement, juist vanwege de gezondheidssituatie, verlengd tot een volledige week om de grote drukte te voorkomen.

Tijdens de vergadering van donderdag 20 oktober werd het algemene programma van dit jaarlijkse evenement voorgesteld aan het tiental aanwezigen en ze werden ook op de hoogte gebracht van de parallelle acties die gedurende enkele weken zullen worden ontwikkeld om de lokale economische activiteit en de doelstellingen van LNB te versterken.

Het departement zal over enkele dagen het beeld van deze editie 2022 van La Noche en Blanco presenteren en zal tot de 28e van deze maand alle bijdragen van de entiteiten voor opname in het programma bundelen.

La Noche en Blanco zal een van de vele activiteiten zijn die, met name de horeca, kunnen profiteren van de nieuwe campagne van handelscheques (Bonos) van La Laguna, die dinsdag in de verkoop is gegaan en tot 14 februari 2023 zal duren.

Winkels tot 03u00 geopend

Tijdens La Noche en Blanco blijven alle winkels tot ongeveer 3u00 ’s nachts open. De straten van La Laguna worden gevuld met spektakels, theater, muziek… en duizenden shoppers, denk maar aan het weekend van Black Friday. Elk jaar komen méér dan 100.000 nieuwsgierigen genieten van het “witte” La Laguna.

San Cristobal de La Laguna,Santa Cruz de TenerifeSpanje+ Google Maps