Laden Evenementen

Phe Festival 2023

Phe Festival 2023 te Puerto de la Cruz

vrijdag 18 augustus tot zaterdag 19 augustus

Phe festival 2023 – Puerto de la Cruz

De achtste editie van het zomerfestival Phe Festival 2023 gaat door vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus in Puerto de la Cruz.

Alsof de tijd vertraagt, de zee meer ruikt dan ooit en het ijs beter smaakt (of de mojito…). De smalle straatjes zijn gevuld met achterdochtige indianen en stralende mensjes met Phe armbanden om hun polsen, glitters en jaloersmakende tropische shirts.

Bij het ontbijtbuffet kruisen gepensioneerde Duitsers en de geluidstechnici van uw favoriete band elkaar. Een havenutopie die naar Phe ruikt. Maar als er één ding is waar we van houden in de stad, dan is het wel die pittoreske, kleurrijke, maritieme vakantiesfeer die ons verwelkomt.

Earlybird tickets nog tot eind januari

Earlybird tickets voor slechts 30 euro voor twee dagen Phe Festival. Let op, enkel te bestellen tot eind januari of tot uitputting!!

Elke editie kijken we uit naar de volgende. Vorig jaar hadden we een recordopkomst en genoten we van een zeer geëngageerd en betrokken publiek, en dat, beste phe-lover, geeft ons de energie om het festival nog een jaar door te laten gaan.

Details volgen.

Officiële website.

Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje
+ Google Maps