Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Reggaeton Beach Festival

zaterdag 1 juli 2023 tot zondag 2 juli 2023

Reggaeton Beach Festival in La Laguna
Reggaeton Beach Festival – Atlantico Hoy

UPDATE: Reggaeton Beach Festival in Puerto de la Cruz

Cook Music Festival 2023 vervroegt de start van het festival naar 1 en 2 juli met de opname van het Reggaeton Beach Festival (RBF) in de line-up, zoals Diario de Avisos maandag aankondigde.

Het zal worden gehouden op de esplanade van de kade van Puerto de la Cruz, op de plek waar vanaf 20 juli bekende artiesten als Rubén Blades, María Becerra, Ana Mena, Emilia Mernes, Villano Antillano en Olga Tañón ook zullen optreden, zoals bevestigd in een persbericht van de organisatoren van het evenement.

Op deze manier kunnen fans van urban muziek genieten van het Reggaeton Beach Festival, het grootste Urban Beach Festival in Europa, dat zijn langverwachte eerste editie op Tenerife zal houden, na de annuleringen in San Miguel de Abona in 2022 en in San Cristóbal de La Laguna in 2023.

Line-up

De line-up van Reggaeton Beach Festival bestaat uit Arcángel, Myke Towers, Eladio Carrión, Manuel Turizo, Justin Quiles, Mora, Juan Magán, Dalex, Noriel Lyanno, Lírico en la Casa, Ciara Lauve, Nay Arias, Renzzo, D. Martino, Fabrizio Salgado, DJ Wes en DJ Sammyto. De toevoeging van dit urban beats-programma maakt Cook Music Festival 2023 het grootste festival van de Canarische Eilanden.

Reggaeton Beach Festival gaat door in La Laguna Puerto de la Cruz

Het Reggaeton Beach Festival, het belangrijkste stedelijke muziekevenement in Europa en het muziekfestival dat momenteel in Spanje de meeste tickets verkoopt, heeft eindelijk de exacte locatie bevestigd voor Tenerife 2023, namelijk aan de kade van Puerto de la Cruz.

Het Festival gaat door in de oude dierentuin van La Laguna, bekend als Safari Kudu (tegenover de karting van La Esperanza). Een grote esplanade van meer dan 200.000 vierkante meter zal plaats bieden aan de beste urban music-artiesten van het moment, waar tot nu toe drie internationale artiesten zijn bevestigd.

Volgens de organisatoren zal dit evenement een grote plus zijn voor het toerisme van Tenerife, aangezien duizenden fans uit heel Spanje worden verwacht en honderdduizenden euro’s zullen uitgeven in de handelszaken van Puerto de la Cruz, en niet in La Laguna, wat de eerste hoofdstad van het eiland was en die in 1999 door de Unesco tot werelderfgoed werd uitgeroepen.

Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje

Ook interessant om weten…