Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Romería Barquera El Médano

zaterdag 1 oktober 2022 tot zondag 2 oktober 2022

Romería Barquera El Médano

Romería Barquera El Médano

De Romería barquera El Médano die normaal zou doorgaan 24 en 25 september wordt uitgesteld tot zaterdag 1 en zondag 2 oktober, wegens de slechte weersverwachtingen.

Zaterdag 1 oktober wordt de heilige mis gevierd met aansluitend de processie met het beeld met begeleiding van de muziekgroep Sociedad Cultural José Reyes Martín, alsmede een vuurwerk, en achteraf de Verbena (groot dansfeest) met orkesten Acapulco, Atlantic en Generasion.

Zondag 2 oktober de XVe Romería Barquera, onderdeel van de festiviteiten ter ere van Nuestra Señora de las Mercedes de Rojas, die vanwege het weeralarm van afgelopen weekend waren uitgesteld.

Dit evenement begint om ongeveer 13u00, na de misviering, waar een solidariteitsoffer aan de Maagd zal worden gebracht, waarvan de producten door Cáritas zullen worden uitgedeeld. Dansers uit El Pinar (El Hierro), de band van Agaete en verschillende volksgroepen zullen deelnemen aan dit evenement, dat eindigt met de boottocht rond de baai van El Médano, en waar de zangers Juan Antonio “El Charro” en Jessica Dorta met hun stemmen aan zullen deelnemen. De zondag wordt afgesloten met een Verbena (groot dansfeest) door de groep Kimbara en de orkesten Wamampy, Malibú Band en Tropin.

Playa El Médano
El Médano,Santa Cruz de TenerifeSpanje
+ Google Maps