Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

TLP Tenerife Summer

vrijdag 1 juli 2022 tot zondag 3 juli 2022

TLP Tenerife Summer 2022

TLP Tenerife Summer 2022

TLP Tenerife Summer 2022 zomer met wedstrijden van League of Legends en VALORANT via het Tormenta Circuit.

Het Tormenta Circuit, het belangrijkste amateurtoernooi van Riot Games in Spanje, zal naar de Canarische Eilanden afreizen voor een nieuwe wedstrijddag. TLP Tenerife Summer is de achtste stop voor League of Legends en VALORANT en zal plaatsvinden in het Recinto Ferial de Santa Cruz de Tenerife.

De zomerstop van TLP Tenerife zal deel uitmaken van de categorie “Tier 2”, met enkele eigenaardigheden ten opzichte van de eerder:

  • Online wedstrijd (vanaf 19 juni). Het zal alleen online worden gespeeld. Op de 19e zullen de clashes in single bracket formaat tot BO1 gaan, totdat vier teams zijn verkregen, die doorgaan naar de eindfase. Deze fase wordt gespeeld als beste van drie op een dag die moet worden overeengekomen tussen de gekwalificeerde teams en de organisatie.
  • Wedstrijden ter plaatse (van 1 tot 3 juli). Er zal alleen in persoon gespeeld worden op de TLP. De clashes zullen plaatsvinden in single bracket-format voor BO1 totdat vier teams zijn verkregen, die doorgaan naar de eindfase, die de volgende dag zal worden gespeeld voor BO3. Het toernooi wordt gespeeld in het Recinto Ferial de Santa Cruz de Tenerife.

Prijzen en inschrijving

De competitie zal een prijzenpot van 1.500€ verdelen onder de beste teams in elk van de titels, naast het verzamelen van punten voor de algemene rangschikking van het League of Legends Tormenta Circuit en VALORANT:

Online prijzen:

  • Eerste plaats: 300 euro
  • Tweede plaats: 200 euro

Finale ter plaatse

  • Eerste plaats: 700 euro
  • Tweede plaats: 350 euro
  • Derde plaats: 150 euro

Wie geïnteresseerd is in deelname aan een van de modaliteiten van deze stop, kan zich nu inschrijven via de volgende links: League of Legends (online en ter plaatse) en VALORANT (online en ter plaatse).

In de woorden van de organisatoren van TLP Tenerife Summer: “We zijn er trots op dat we weer een officiële Riot Games wedstrijd op TLP hebben, vooral deze keer na enkele jaren zonder evenementen. De terugkeer van esports op het beursterrein van TLP Tenerife 2022 is iets waar alle eSports-fans op hebben gewacht”.

Het Tormenta Circuit wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Riot Games, gaming leider Intel, die alle wedstrijden voorziet van de nieuwste technologieën en maximale kracht in PC gaming, PC Componentes, de online winkel expert in technologie, en Red Bull.

Programma TLP Tenerife Summer 2022

Het uitgebreide en veelzijdige programma is te volgen op de officiële website.

Trailer TLP Tenerife Summer 2022

Avenida la Constitución, 12
Santa Cruz,Santa Cruz de Tenerife38005Spanje