Hotel Reverón Plaza in Los Cristianos

Hotel Reverón Plaza in Los Cristianos

Hotel Reverón Plaza – vernieuwing van een historisch hotel

Het iconische Hotel Reverón Plaza, gelegen in het hart van Los Cristianos, Arona, is momenteel bezig met een uitgebreide renovatie. Voorheen bekend als Fonda Aeropuerto en Hostal Reverón, wordt het hotel klaargestoomd om in december opnieuw haar deuren te openen en een vernieuwde, luxueuze ervaring te bieden.

Verbeterde faciliteiten en prachtige panoramische uitzichten

Een van de meest opvallende veranderingen is de transformatie van het dakterras tot een ontspanningsoase. Hier worden comfortabele Balinese bedden geïnstalleerd, waar gasten kunnen genieten van de zon en indrukwekkende panoramische uitzichten. Ook het zwembad ondergaat een grondige renovatie, waardoor het opnieuw een centraal recreatiepunt voor bezoekers wordt.

Hotel Reverón Plaza, een duurzame verbouwing

Hoteles Reverón, het bedrijf achter deze transformatie, zet zich sterk in voor milieuvriendelijkheid. Er worden diverse eco-vriendelijke maatregelen geïmplementeerd om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en de operationele efficiëntie te verhogen. Dit omvat onder andere de renovatie van de 45 kamers, waarbij badkuipen worden vervangen door douches om het waterverbruik te verminderen. Deze initiatieven tonen niet alleen een verantwoordelijke bedrijfsmentaliteit, maar ook een oprechte zorg voor het milieu en toekomstige generaties.

Een bestemming van luxe en comfort

Met deze verbeteringen in volle gang, bereidt Hotel Reverón Plaza zich voor om gasten een vernieuwde ervaring te bieden, waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en, als alles volgens plan verloopt, zal het hotel in december haar deuren heropenen. => officiële website

Met zijn centrale ligging in Los Cristianos biedt het gemakkelijke toegang tot tal van lokale attracties en activiteiten, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van het eiland.

Het vernieuwde Hotel Reverón Plaza belooft een unieke bestemming te worden voor toeristen, winterbezoekers en buitenlanders die in Tenerife verblijven. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie of een luxueuze verblijfplaats, dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring. Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…