Kerststal Candelaria

Kerststal Candelaria
Foto: Diario de Avisos

Candelaria onthult zijn kerststal, een van de meest bezochte op Tenerife

Candelaria opent de deuren van haar langverwachte gemeentelijke kerststal, gelegen op het plein van het Cultureel Centrum. De burgemeester, María Brito, toonde trots haar waardering voor deze unieke voorstelling, waarbij ze verklaarde dat dit de meest bezochte kerststal van het eiland is en dat deze 24 uur per dag te bewonderen is.

María Brito bedankte de gemeentewerkers voor hun inzet om dit project te realiseren en benadrukte de toewijding en leiding van Alfredo Arencibia tijdens de bouw.

Een betoverende representatie met lokale iconen

Dit jaar komt de kerststal tot leven met de toevoeging van enkele iconische figuren, nl. de gepensioneerde lokale politieagenten van Candelaria. Onder hen bevindt zich Sixto Castro Guanche, die afgelopen zaterdag is overleden. Nicolás Díaz, Gregorio González, David Díaz, Antonio Miguel Rodríguez, Constantino Guanche en de eerder overleden Antonio Romero Lozano worden op een bijzondere manier geëerd in deze betoverende kerststal.

Een publiekstrekker in het hart van Candelaria

De kerststal, gelegen op de centrale plaats van het Cultureel Centrum, heeft zich gevestigd als een must-visit locatie voor zowel lokale bewoners als toeristen. De feestelijke sfeer is voelbaar en trekt bezoekers van alle leeftijden aan. De 24-uurs toegankelijkheid maakt het gemakkelijk voor iedereen om de prachtige kerststal op elk gewenst moment te bewonderen.

Een gemeenschapsinspanning om trots op te zijn

De burgemeester benadrukte niet alleen de pracht van de kerststal, maar ook de inzet van de lokale gemeenschap. De betrokkenheid van de gemeentewerkers en de speciale eerbetuiging aan de lokale politieagenten weerspiegelen de gemeenschapszin die Candelaria kenmerkt. De kerststal is niet alleen een artistieke weergave, maar ook een symbool van eenheid en trots voor de hele gemeenschap.

Plan je bezoek aan de Kerststal Candelaria

Wil je deze magische kerststal zelf ervaren? Plan dan je bezoek aan de Plaza del Centro Cultural in Candelaria en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van een van de meest bezochte attracties op Tenerife.

Vergeet niet je camera mee te nemen om deze onvergetelijke ervaring vast te leggen. De kerststal Candelaria wacht op je, klaar om je in de feestelijke geest van het seizoen te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…