Restaurante Playa Tajao

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Restaurante Playa Tajao is dicht en wisselt binnenkort van uitbater. Eerst worden er werken uitgevoerd aan het interieur en aan de voorgevel.

  2. Tot een paar jaar geleden werd dit restaurant uitgebaat door mijn beste vriend Juan Luis M. G. van Tajao. Hij riep mij wekelijks op zondag om te helpen. Ik deed het kasregister en de bestellingen naar de keuken via een terminal. Ik sprong ook bij om de buitenlandse gasten aan te spreken en te verwelkomen in hun moedertaal (Engels, Frans, Nederlands en Duits). Maar het overgrote deel (zo’n 90%)van de klanten zijn toch Canariërs uit het noorden die afzakken naar het zuiden om een ‘dagje aan zee’ te beleven.
    De dagelijks aangevoerde verse vis valt in de smaak bij de talrijke bezoekers. Alhoewel ik eerlijk moet toegeven dat niet alles ‘vers’ is. Er is ook ‘vers ingevroren’ voedsel dat uit Korea en Vietnam komt. Bijvoorbeeld: de ‘mejillones’ en ‘calamares’ komen niet altijd dagvers op tafel.
    Dit is mijn commentaar op jouw aardig artikel.