Siam Park presenteert nieuwe attractie Saifa

Saifa nieuwe attractie in Siam Park Costa Adeje, Tenerife
Foto: Siam park

Siam Park presenteert Saifa, de ultieme waterachtbaan

Er is een nieuwe attractie gearriveerd bij Siam Park: de Saifa. Deze adembenemende glijbaan, genoemd naar het Thaise woord voor bliksemschicht, biedt bezoekers een explosieve attractie zoals geen ander.

Met een totale lengte van 306 meter, daagt de Saifa je uit om een spannende en authentieke waterrace te ervaren vol constante opwinding. Stap in en ervaar de authentieke sensatie van deze unieke attractie in het beste waterpark ter wereld.

Saifa, een onvergelijkbare en adembenemende ervaring

Het is een dubbele waterglijbaan die een spannend duel mogelijk maakt waarin de deelnemers het tegen elkaar opnemen in een spannende achtervolging naar beneden. Maar dat is nog niet alles: de snelle open bochten, voegen een extra dimensie toe aan het avontuur.

Tijdens de rit kunnen deelnemers hun tegenstanders in de aangrenzende baan in de gaten houden, wat niet alleen bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht, maar ook het competitieve karakter van het duel versterkt.

Toegangskaarten Siam Park ONLINE bestellen.

Een ander hoogtepunt is het “head-to-head” gedeelte, waarin de sliders praktisch frontaal op hun concurrenten afrennen – een waar duel op het hoogste niveau!

Saifa: uniek ontwerp

Maar dat is nog niet alles: het topografische ontwerp van het circuit is innovatief en uniek.

Deze indrukwekkende glijbaan wordt aangedreven door RocketBLAST technologie, de nieuwste op de markt. De RocketBLAST is ontworpen om een supersnelle sensatie te leveren met het gevoel van een bobsleewedstrijd. De hogedruk waterstralen duwen “boten” hoger, sneller en langer dan conventionele “blaster” achtbanen.

Saifa glijdt niet alleen spectaculair over de hellingen, die moeiteloos worden overwonnen met behulp van de krachtige boosters. Deze boosters geven de attractie extra snelheid en katapulteren de sliders omhoog.

Het resultaat? Een attractie die niet alleen langer is dan verwacht, maar bezoekers ook verrast. Van onderaf gezien is de attractie niet in zijn geheel zichtbaar, en de echte attractie wordt pas duidelijk wanneer bezoekers de steile afdalingen en bochtige secties in razend tempo afleggen.

De grote finale van de attractie laat de harten sneller kloppen wanneer deelnemers op volle snelheid richting de horizon schieten voor een betoverende finale voordat ze uiteindelijk in het zwembad plonzen.

Korte video van de ervaring in Saifa

Op het scherpst van de snede

Het bedrijf, ontwerper van de attractie en leider in zijn sector, heeft optimaal gebruik kunnen maken van de bergachtige eigenschappen van het waterpark door het rotsachtige landschap van het eiland Tenerife te benutten voor steile hellingen, die adrenaline en hoogtevrees maximaal tot uitdrukking brengen.

“Met Saifa blijven we onze toewijding aan innovatie en kwaliteit versterken en creëren we een attractie die onze bezoekers een ongeëvenaarde ervaring zal bieden en die onze positie als beste themapark ter wereld zal versterken,” aldus Christoph Kiessling, vicevoorzitter van de Loro Parque groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…