Siam Park voor de 9de keer beste waterpark ter wereld

Siam Park beste waterpark van de wereld voor de 9de keer

Siam park schrijft geschiedenis

Siam Park heeft opnieuw geschiedenis geschreven door voor de negende keer te worden uitgeroepen tot ’s werelds beste attractie- en waterpark, door het toonaangevende reis- en toerismeplatform Trip Advisor. Deze prestigieuze onderscheiding is een opmerkelijke prestatie, aangezien Siam Park het enige bedrijf is dat deze erkenning al zo vaak heeft ontvangen.

Boek hier je ticket voor Siam Park – premium of deluxe, met of zonder lunchvoucher!

Deze prijs is gebaseerd op de feedback van bezoekers gedurende het afgelopen jaar, die verschillende aspecten van het park hebben beoordeeld en hun ervaringen hebben gedeeld via Tripadvisor. Dit benadrukt de ongekende kwaliteit van Siam Park en de toewijding van het team om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Traveller’s Choice Best of the Best

Trip Advisor’s Traveller’s Choice Best of the Best wordt alleen toegekend aan parken die de strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen ruimschoots overtreffen. Slechts 1% van de acht miljoen etablissementen die op het toerisme-platform staan, krijgen deze onderscheiding en Siam Park is de enige die dit al negen keer heeft bereikt.

Wat deze onderscheiding nog waardevoller maakt, is dat deze direct gebaseerd is op de beoordelingen van bezoekers die het afgelopen jaar van het park hebben genoten. De kwaliteit, de spectaculaire attracties en de schoonheid van de Thaise omgeving hebben het tot een favoriet onder adrenalinefans over de hele wereld gemaakt, met meer dan 12 miljoen bezoekers sinds de opening in 2008.

Dit concept van uitmuntendheid heeft het ook andere prijzen opgeleverd:

  • European Star Awards voor het elfde achtereenvolgende jaar in 2022.
  • Kirmes en Parks Revue award voor beste waterpark in Europa voor de derde keer in 2022.
  • Best Attraction in Europa in 2020 en 2021, meer in het bijzonder voor een van zijn meest gewaardeerde attracties, de Shinga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…