Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ven a Santa Cruz

zaterdag 10 september 2022 11u00 tot 20u00

Terugkeer Ven a Santa Cruz

Ven a Santa Cruz op zaterdag 10 september

Zoals Tenerife Vakantie in april reeds meldde, hervat Ven a Santa Cruz haar activiteiten in september met als nieuwigheid dat de zondag wordt veranderd naar zaterdag.

Van a Santa Cruz: het commerciële en horeca-initiatief, dat wordt aangevuld met activiteiten voor het hele gezin.

Zaterdag 10 september

De eerste Ven a Santa Cruz wordt gevierd het tweede weekend van de maand, nl. zaterdag 10 september. Dan zullen de straten van Santa Cruz boordevol activiteiten zijn die zullen samenvallen met verschillende vrijetijds- en handelsinitiatieven die de stad een impuls zullen geven.

Zoals de CEO van de Sociedad de Desarrollo de Santa Cruz de Tenerife S.A.U., Alfonso Cabello, in verklaringen aan de krant El Día heeft bevestigd, mag ook de essentie van de zondag niet verloren gaan, en daarom zullen er ook op zondagmorgen activiteiten zijn.

De Sociedad de Desarrollo de Santa Cruz de Tenerife S.A.U., gaat op zaterdag 10 september 2022 een nieuwe editie van het commerciële revitaliseringsproject “Ven a Santa Cruz” vieren, van 11u00 tot 20u00, voornamelijk in de commerciële zones Rambla en het Centrum.

In beide gebieden zal een breed scala van ontspannende activiteiten voor iedereen worden georganiseerd, zowel op locatie als in beweging. Een ondersteunde promotie- en publiciteitscampagne zal een groot aantal beziekers en potentiële klanten aan te trekken.

Ook wordt een handelsbeurs gehouden in de wijk Rambla, tussen de Plaza de la Paz en de Plaza de Toros.

De volgende Ven a Santa Cruz in maart 2023

Evenzo voegde het eveneens raadslid van Fiestas eraan toe dat, na dit weekend, de volgende Ven a Santa Cruz zal worden verplaatst naar maart 2023, waarbij wordt teruggekeerd naar de oorspronkelijke indeling van het eerste weekend van elke maand en waarbij het herstel van de zondagstraditie wordt overwogen.

Calle Castillo
Santa Cruz,Santa Cruz de TenerifeSpanje

Ook interessant om weten…