Jetairfly vliegt terug vanaf Zaventem

Jetairfly vanaf maandag 11 april terug  vanaf Zaventem

Jetairfly vliegt terug vanaf Zaventem

Luchtvaartmaatschappij Jetairfly voert vanaf maandag 11 april opnieuw vluchten uit vanuit Brussels Airport. Vijf vliegtuigen zullen instaan voor 18 bestemmingen. De overige vluchten blijven voorlopig vertrekken vanop de luchthaven van Oostende. Dat maakte de maatschappij vanavond bekend.

Alle vluchten met bestemming Alicante, Athene, Cancun, Faro, Fuertaventura, Funchal, Gran Canaria, Hurghada, Lanzarote, Malaga, Paphos, Pristina, Punta Cana, Reus, Tel Aviv, Tenerife, Varadero en Xerez keren vanaf 11 april terug naar Zaventem. Jetairfly hoopt zo snel als mogelijk ook de rest van haar vloot opnieuw vanuit de thuisbasis Zaventem te laten opereren, aldus het persbericht.

Jetairfly legt de laatste hand aan het vluchtschema tot 1 mei. Voor de vluchten die opnieuw vanuit Brussels Airport zullen opstijgen, geldt dat ze vertrekken op de oorspronkelijk geplande uren.

“Indien er vertrekuren zouden wijzigen, dan zullen Jetairfly en touroperator Jetair alle passagiers daarvan op de hoogte brengen.”

Jetairfly en touroperator Jetair vragen de reizigers om drie uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven en om de website van Brussels Airport te raadplegen voor alle laatste informatie over de toegankelijkheid van de luchthaven.

Voor reizigers wiens vluchten nog vanuit Oostende vertrekken, blijven Jetairfly en Jetair shuttlecars inleggen tussen Parking T van de Heizel en de luchthaven van Oostende.

Sinds de aanslag op dinsdag 22 maart tot maandag 11 april zal Jetairfly in totaal 522 vluchten en 76.500 passagiers omgeleid hebben. Reizigers vinden de laatste reisinformatie ook steeds op de website.

Bron: Belga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…