Siam Night 2024 – deze zomer met verrassingen

Siam Night 2024 in Siam Park Tenerife

Siam Night 2024, het populaire nachtelijke evenement, met meer openingsdagen

Siam Nights, een van de favoriete attracties tijdens zomeravonden op Tenerife, is terug. Siam Park, uitgeroepen tot beste waterpark ter wereld door Tripadvisor, opent op dinsdag 2 juli de deuren voor dit grote nachtelijke evenement dat elke zomer wordt gevierd.

Nieuwe openingsdagen en -uren

In tegenstelling tot voorgaande zomers is Siam Night in 2024 niet alleen elke vrijdag en zaterdag in juli en augustus geopend, maar breidt het park de toegang uit van dinsdag tot en met zaterdag van 20u00 tot 00u00 en dit vanaf dinsdag 2 juli tot en met zaterdag 31 augustus.

Magische sfeer en spectaculaire shows

Tijdens deze nachten transformeert het park in het Moonlight Water Kingdom en biedt het een symfonie van beelden en geluiden die bezoekers ademloos zullen achterlaten.

Siam Night is er om je versteld te doen staan en je zintuigen te prikkelen. Een tropisch waterparadijs als geen ander met ritmische DJ-muziek, dansende lichten en lasers die in de Disco Mist over de golven stralen, vuureffecten, waterglijbanen, een kronkelende Lazy River en een wenkend zandstrand.

Van dinsdag 2 juli tot zaterdag 31 augustus verandert Siam Night dit waterwonderland in een magisch rijk van pure opwinding en vreugde. Terwijl je onder palmen en weelderig groen wandelt, heb je het gevoel alsof je in een droom bent gestapt en het iconische golfslagbad met geplande sessies om 20u40, 21u40, 22u40 en 23u40.

Verwarmde attracties en extra faciliteiten

Het water van de attracties wordt verwarmd tot 24 graden Celsius voor extra comfort. Ook zijn er wetsuits te huur voor vijf euro met een borg van 20 euro.

Kinderen onder de 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Siam Park biedt diverse extra’s voor bezoekers, zoals de gratis Siam Bus die ’s avonds rijdt en een betaalde pendeldienst vanuit het noorden van het eiland. Parkeren is mogelijk voor zeven euro per nacht. Alcoholische dranken zijn te koop en restaurants en cafés blijven open.

VIP-opties tijdens Siam Night

Voor een exclusievere ervaring zijn er VIP-cabana’s en toegang tot de Champagne Club, beide enkel na reservering. Tijdens Siam Night zijn alle attracties open, behalve de speciaal voor kinderen ontworpen zones.

De combinatie van glijbanen, stranden, speciale effecten en nachtelijke sfeer maken van Siam Night een van de meest geanticipeerde evenementen van de zomer op Tenerife. Het belooft weer een onvergetelijke belevenis te worden voor jong en oud.

Ticketprijzen Siam Night 2024

  • Een ticket voor een volwassene kost 45 euro, voor een kind 32 euro.
  • Voor residenten kost een ticket 22,50 euro voor een volwassene en 16 euro voor een kind.(verplicht tonen van bewijs van resident).

Unieke ervaring

Siam Night is een unieke kans om het populaire Siam Park ’s avonds te ervaren. De speciale nachtelijke sfeer met lichtshows, muziek en vuureffecten zorgt voor een magische avond uit. Bron

Video spot Siam Night 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…