Arona en Colores 2022

Arona en Colores 2022

Arona en Colores 2022 te Las Galletas

Arona en Colores 2022 is twaalf uren muziek, tradities, mode, technologie, tentoonstellingen, carnaval, sport en ambachten, enz. Een dag van commerciële revitalisering voor Las Galletas dat reeds aan zijn negende editie toe is (na de pauze in 2020, als gevolg van de maatregelen voor de pandemie), een evenement dat elk jaar tienduizenden bezoekers aantrekt.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 11 juni 2022, vanaf 12u00 tot 00u00 met twaalf uur ononderbroken animatie.

Op het programma staan Los Gofiones, die zullen deelnemen aan het Festival van Folklore en Tradities, samen met de gemeentelijke groepen, die een prominente rol zullen spelen, evenals folklore-, sport- en kunstgroepen van de scholen van Los Cristianos, Las Galletas en Cabo Blanco.

Deze nieuwe editie telt twee hoofdpodia, zeven zones met activiteiten, een handelswedstrijd en een modeshow.

  • Podium 1 aan de Plaza Paulino Suances: Gemeentelijke choreografische groepen, muziekgroepen en IES Las Galletas.
  • Podium 2 aan de Plaza Dionisio González: Plaatselijke folkloregroepen (Verodal, Herederos de Chasna, Escuela de Folclore de Arona, Punta de Rasca en I’Gara). Los Gofiones.

Zones per thema

  • Mode- en schoonheidszone in Calle Bélgica, met catwalk, make-up en kapper, bodypainting en tentoonstelling van posters. Een kans voor de handelaars van Las Galletas en voor de kappers- en schoonheidsstudenten van het IES Las Galletas.
  • Technologieruimte in Calle Venezuela, met workshops voor jongeren.
  • Kinderzone in de Calle Galván Bello, met workshops, springkussens en personages.
  • Ruimte voor tentoonstellingen en carnaval.
  • Sportzone in Calle Fernando Salazar González, met calisthenics, demonstraties door gemeentelijke groepen en BMX, skateboarden, taekwondo, boksen en zumba.
  • Ambachtenmarkt aan de Avenida Dionisio González.
  • Dit wordt aangevuld met animaties die door de voetgangerszones wandelen.

Gratis busvervoer naar Las Galletas

Arona en Colores zal twee gratis buslijnen hebben van Los Cristianos en het binnenland om naar Las Galletas te komen.

Het gemeentebestuur van Arona heeft twee gratis buslijnen georganiseerd om iedereen in staat te stellen de viering van Arona en Colores op 11 juni in Las Galletas bij te wonen.

Vertrek vanuit Los Cristianos

De route vanuit Los Cristianos vertrekt vanaf het busstation om 11u30 en 17u00, de terugreis vanuit Las Galletas om 17u30, 22u00 en 00u30.

Vertrek vanuit Valle San Lorenzo via La Camella, Cabo Blanco, Guaza en Buzanada

De binnenlandse route zal door verschillende stedelijke centra lopen, met haltes die samenvallen met de officiële Titsa-haltes. Het vervoer vertrekt in Valle San Lorenzo om 11u30 en om 17u00 en gaat verder naar La Camella, Cabo Blanco, Guaza en Buzanada. De terugreis vanuit Las Galletas om 17u30, 22u00 en 00u30.

Arona en Colores 2022 affiche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…