Stella Artois in Tenerife gebrouwen na forse investering

Stella Artois in Tenerife gebrouwen

Compañía Cervecera de Canarias brouwt nu ook Stella Artois

Stella Artois in Tenerife gebrouwen na een investering van bijna 3 miljoen euro. De Compañía Cervecera de Canarias breidt zo zijn productielijn uit met het Belgische biermerk Stella Artois.

Deze investering is nodig  om de kwaliteitsnormen van het best verkopende Belgische biermerk te garanderen. Stella Artois wordt zelfs beschouwd als het bestverkopende Belgische Lager Premium-bier ter wereld.

Momenteel maakt Compañía Cervecera de Canarias ongeveer twintig merken zelf, waaronder de verschillende variëteiten van Dorada, Tropical en de handgemaakte Caraperro en nu ook Stella Artois.

Stella Artois wordt zelfs beschouwd als het bestverkopende Belgische Lager Premium-bier ter wereld.

Het toevoegen van Stella Artois betekent een belangrijke mijlpaal, want het brouwen van dit Belgische bier houdt in het reproduceren van een brouwtraditie van meer dan 600 jaar.

Als Belgische bieren heeft Compañía Cervecera de Canarias ook de Leffe in zijn assortiment, geheel in overeenstemming met het recept dat in 1240 werd ontwikkeld door de monniken van de abdij van Leffe.

Over Compañía Cervecera de Canarias

Deze brouwerij is één van de toonaangevende producenten van bier op nationaal niveau en een van de belangrijkste motoren van de economische en sociale ontwikkeling van de Canarische Eilanden en verleent werk (rechtstreeks en onrechtstreeks) aan ongeveer 9.000 mensen.

Compañía Cervecera de Canarias produceert de eigen merken Dorada en Tropical beer, en nu onder licentie ook Stella Artois, men distribueert internationale merken zoals Guinness, Budweiser, Corona, Becks, Leffe, Franziskaner, Model en Pacific. Daarnaast verdelen ze ook andere drankjes, zoals de energiedrank Red Bull en de Kopparberg-cider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…