Tenerife lanceert website voor toerisme anders-validen

Nieuwe website "Toegankelijk Tenerife"

Toegankelijk Tenerife – website voor anders-validen

De overheid van Tenerife, in samenwerking met SINPROMI en de Dienst voor Toerisme, presenteert de nieuwe website Gids voor Toegankelijk Tenerife. De website biedt gedetailleerde informatie over het eiland voor bezoekers met beperkte mobiliteit, momenteel in het Spaans, Engels en het Duits.

Er wordt informatie gegeven over de toegankelijkheid van de stranden, het Nationale Park El Teide, Anaga en Teno parken, de historische plaatsen La Laguna, Garachico, Santa Cruz en Buena Vista del Norte. Ook kom je te weten of de Hotels toegankelijk zijn, de musea etc…

De website vermeldt ook de toegankelijkheid van toeristische voorzieningen en attracties van het eiland, zodat u op voorhand betrouwbare informatie van de te bezoeken plaatsen en/of excursies heeft. Dit is bijzonder interessant en nuttig, zekerl voor mensen met mobiliteitsproblemen of met beperkte communicatie-mogelijkheden.

Deze nieuwe gids zal permanent worden bijgewerkt en zodoende steeds actueel blijven. Alle mogelijke diensten zullen hierin worden opgenomen, zoals: accomodatie, vervoer, restaurants, winkels en aanvullende diensten nodig voor anders-validen. Men denkt hierbij aan het verhuren of verkopen van allerlei hulpmiddelen.

Een prachtig initiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…