Food Market op luchthaven Tenerife Sur

Food Market simulatie luchthaven Tenerife Sur

Tenerife Sur Airport krijgt een Food Market van meer dan 400 vierkante meter

Luchthaven Tenerife Zuid zal binnenkort een Food Market van meer dan 400 vierkante meter verwelkomen.

Ibersol Travel España, de catering divisie van de Ibersol Group, heeft een concessie gekregen van Aena voor een “Food Market” op de luchthaven van Tenerife Sur. Het is de eerste keer dat de Ibersol Group aanwezig zal zijn op deze luchthaven van de Canarische Eilanden en zij zullen het enige horecapunt in de nieuwe No-Schengen terminal beheren. De concessie heeft een looptijd van acht jaar.

Winnend project, een Food Market van 424 m2

Het winnende project voor de luchthaven Tenerife Sur (TFS) bestaat uit een nieuwe ‘Food Market’ van 424 vierkante meter. Reizigers kunnen op deze plek genieten van verschillende gastronomische opties terwijl ze wachten op hun vlucht. De ruimte zal bestaan uit drie merken:

  • Prêt a Manger, de bekende Britse restaurantketen, die ‘Grab & Go’-opties zal aanbieden zoals sandwiches, salades en kant-en-klare natuurlijke recepten.
  • een Carlsberg-brouwerij
  • Coffee Republic, een internationale koffieshop.

Met de introductie van deze levendige en diverse Food Market zal de luchthaven Tenerife Zuid een toename zien in de culinaire opties voor reizigers. Dit zal zorgen voor een plezieriger en gemakkelijker ervaring voor iedereen die van en naar de luchthaven reist.

Ibersol beheert 70 restaurants

Ibersol Travel beheert momenteel in totaal 70 restaurants op de belangrijkste Spaanse luchthavens, zoals Madrid, Barcelona, Malaga, Menorca, Alicante, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife.

Daarnaast zijn ze ook aanwezig in de AVE-stations van Barcelona Sants, Girona en Lleida, evenals in het winkelcentrum La Roca in Barcelona.

De Ibersol Group heeft een indrukwekkend portfolio van 24 restaurantmerken in het Travel-kanaal. Onder deze merken bevinden zich bekende namen zoals: EAT, Go Natural, KFC, Pizza Hut, Santamaría, Cañas y Tapas, Pans & Company, Café Pans, Breadway, Wok Street, Fire&Bread, Gambrinus, Paulaner, Ribs, Innis&Gunn, O Mamma Mia, Malvón, Central Café, Tapa Tapa, Mussol en Caffè di Fiore.

Door deze brede selectie van gerenommeerde merken, positioneert de groep zich als een zakelijke mogelijkheid met een aanzienlijk groeipotentieel op nationaal niveau.

Met een professioneel team en een sterke aanwezigheid op strategische locaties, is Ibersol Travel in staat om hoogwaardige eetervaringen te bieden aan zowel lokale bewoners als internationale reizigers. Door continu in te spelen op de behoeften en voorkeuren van hun klanten, blijft de groep vernieuwen en evolueren om de best mogelijke service te bieden.

Met hun uitgebreide aanwezigheid op Spaanse luchthavens, treinstations en winkelcentra spelen ze een cruciale rol in het bieden van culinaire opties aan reizigers die op zoek zijn naar gemak en kwaliteit. Ibersol Travel is een marktleider in de sector en zet zich in om voortdurend te groeien en te verbeteren om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Er komen ook 15 nieuwe winkels op luchthaven Tenerife Zuid.

Ook interessant om weten…