Fotowedstrijd Costa Adeje

Fotowedstrijd Costa Adeje Tenerife

Adeje nodigt iedereen uit deel te nemen aan de fotowedstrijd “Mi rincón favorito de Costa Adeje”

Adeje nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan de fotowedstrijd “Mi rincón favorito de Costa Adeje” (mijn favoriete plaatsje van Costa Adeje), een spannend initiatief dat plaatsvindt op het populaire sociale netwerk Instagram.

Het doel van deze wedstrijd is om de hoogtepunten van de omgeving te laten zien en te ontdekken, gebaseerd op ieders persoonlijke ervaring.

Laat je creativiteit de vrije loop en maak foto’s van charmante plekjes, betoverende zonsondergangen, bruisende openbare ruimtes, zoals pleinen en parken. Uiteraard altijd met respect voor de privacywetgeving. Ook is het mogelijk om een minder bekend hoekje vast te leggen of je favoriete gerecht uit de typische gastronomie in beeld te brengen. Kortom, alle ideeën zijn welkom!

De wedstrijd heeft een uniek karakter en biedt mooie geldprijzen, maar dat is niet alles. De ingezonden foto’s dingen ook mee, samen met foto’s vanuit heel Spanje, naar de nationale wedstrijd “Mi rincón favorito” (mijn favoriete plek).

Wacht niet langer en stuur jouw prachtige foto’s in vóór 10 september 2023.

Het doel van deze fotowedstrijd is om burgers aan te moedigen hun creatieve vermogen op het gebied van digitale fotografie te gebruiken en tegelijkertijd waardevolle inhoud te genereren op sociale netwerken met een cultureel doel en verantwoord gebruik.

Daarnaast biedt de wedstrijd aan de gebruikers de mogelijkheid om de meest relevante aspecten van Costa Adeje te tonen, wat een promotioneel doel dient.

Hoe deelnemen aan de fotowedstrijd Costa Adeje?

Om deel te nemen hoef je enkel een foto te maken met een mobiele telefoon (hoewel foto’s genomen met elk apparaat worden geaccepteerd), deze te uploaden naar Instagram met de wedstrijd hashtags:

  • #mirinconfavorito
  • #mirinconfavoritodecostaadeje
  • #becurious

Vergeet niet het deelnameformulier in te vullen, dit kan je hier vinden samen met het reglement van de fotowedstrijd.

De beschrijvingstekst van de foto maakt deel uit van het fotomateriaal en kan door de jury worden meegenomen bij het kiezen van de winnende inzendingen. Het toevoegen van een verhaal of ervaring die verband houdt met de foto zal in aanmerking worden genomen.

Het formaat en de lengte van de tekst is vrij en het gebruik van emoticons is toegestaan. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of geboorteplaats. De enige vereiste is dat het ingezonden werk in de plaatselijke omgeving moet zijn genomen of ernaar moet verwijzen.

Prijzen fotowedstrijd Costa Adeje

De wedstrijd heeft twee prijzen: een eerste prijs van 200 euro en een tweede prijs van 100 euro. De winnende inzending voor de eerste prijs zal worden afgedrukt op verschillende promotiematerialen (ansichtkaarten, stickers en posters), waaraan de winnende inzending van de wedstrijd kan worden herkend.

Daarnaast komt de winnende foto in aanmerking voor de nationale prijzen van het project “Mi rincón favorito” (mijn favoriete plekje):

  • 1ste prijs: 500 euro
  • 2de prijs: 400 euro
  • 3de prijs: 300 euro
  • 4de prijs: 200 euro
  • 5de prijs: 100 euro
  • 10 runner-up prijzen van 50 euro

De deadline voor inzendingen voor de wedstrijd “Mijn favoriete hoekje van Costa Adeje” is tot en met 10 september 2023. De lokale prijzen worden bekendgemaakt op 20 september en de nationale prijzen worden bekendgemaakt op 27 september, samenvallend met de Wereld Toerisme Dag.

In 2023 gaat het initiatief “Mijn favoriete plek” zijn derde jaar in op nationaal niveau. Tussen de eerste twee edities werden 50 lokale wedstrijden gehouden en meer dan 7000 foto’s ingezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…